Arıcılık ve Arı Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz 1. Armasad Arıcılık Fuarına Katıldı

Arıcılık ve Arı Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz 1. Armasad Arıcılık Fuarına Katıldı

Arıcılık ve Arı Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, arıcılık sektörünün en büyük firmalarının yoğun katımıyla gerçekleştirilen 1. Armasad Arıcılık Fuarına katıldı. 9000’in üzerinde ziyaretçiye kapılarına açan fuar 27-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlendi.

 

Fuara, Arıcılık ve Arı Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Salur, Merkez Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Şenel ve yönetim kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Ertan Tabuk katıldı.

 

Fuarda yer alan tek üniversite olma özelliği taşıyan Üniversitemiz, katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşırken, standımızda arıcılık sektörüyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulunuldu. Konu ile ilgili ziyaretçilere bilgiler veren Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Salur, Üniversitemiz bünyesinde ve Merkezimizde gerçekleştirilen çalışmalar ile Çorum’daki arıcılık faaliyetlerine destek vererek yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı.

 

Fuar süresince ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken Apiterapi konusunda ise Yrd. Doç. Dr. Engin Şenel tarafından bilgiler verildi.



HIZLI ERİŞİM