Arıcılık Projesi Görüşmesi

Çorum Valiliği Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği adına sunulan ve Avrupa Birliği destekli "Keep Bees Alive, Earn Your Future - Arıları Yaşat, Geleceğini Kazan" projesi kapsamında işbirliği yapılan kurumlar arasında olan Hitit Üniversitesi’nden Arıcılık ve Arı Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeyma AYDEMİR ile Proje Koordinatörü  Dilek Bilgin (Ziraat Müh.), Proje Saha Koordinatörü (Uzman) Ömer Arslan ve Proje Eğitim Koordinatörü Sumeyra Bektaş Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nda görüşmek üzere bir araya geldi.

İki kurumun etkileşimi ile proje kapsamında yapılması öngörülen çalışma ve diğer etkinlikler hakkında bilgi ve görüş alışverişi yapılan toplantında, projenin detayları ve kurumsal katkının boyutları üzerine bir ön görüşme yapılmıştır.

Kurumumuza gelen değerli proje temsilcilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder; proje ekibine kurumsal katkılarımızın olması isteği ile başarılar dileriz.